diumenge, 23 de gener de 2011

Cinquena Edició Festival Hivernal Vall de Boí

Aquest hivern novament del día 1 al 5 de febrer, tindrà lloc aquesta festa de la montanya. Desprès del “bordercross” de l’any passat, aquesta edició esperem poder gaudir d’una neu pols en quantitats suficients en la jornada mes espectacular.

També l’ampliació duta a terme l’any passat en l’estructura del “dry-tooling” a afegit emoció i alcada a la nit del dissapte.

Com tots els anys, esperem que la resposta dels fanàtics de la montanya hivernal sigui encara ben amplia. La competició es tipus “Open” l’únic requisit per inscriure’s, es estar federat d’algun esport de montanya i portar el material adequat, excepte per el “Free Ride” en el que les places son molt limitades i es únicament per invitació.

L’any passat ja varem inaugurar el nostre BLOG (festivalhivernal.blogspot.com) i ara també estem al facebook, hivernal vall de Boi. Allí podeu tafanejar les imatges i resultats d’altres edicions, posar-vos fanàtics amb els vídeos a mes de informar-vos de les darreres novetats.

Programa:

- FREE RIDE.
Com ja varem fer l’any passat, un FREE RIDE de veritat necessita tres dies per escollir el mes adient climatològicament. Es podrà disputar els dies 1, 2 o 3, depenent de les condicions meteorològiques, per poder garantir l’espectacularitat i la seguretat dels participants.
Per assabentar-vos del dia que es disputarà la prova, el diumenge dia 30 de gener es penjarà en el BLOG (festivalhivernal.blogspot.com) i al facebook del festival la data concreta.
A la tarda 18:00 a L’espai l’Era de Barruera, visualitzarem les imatges de la jornada, es farà l’entrega de premis i gaudirem de música en directe.

-Divendres 4. CRONOESCALADA.
De bon dematí ja estarem al pont de St Martí, a 1km del Pla de l’Ermita. Les inscripcions es faran en el acte a partir de les 8:00. Des dallí ens esperen més de 1200m de desnivell, fins al cap de la Raspa Roia 2750m.
Unes baixades per l’estació de Boi Taüll per fer-nos una mica més de gana, i a partir de les 14:00 costellada i entrega de premis al Pla de l’Ermita.

-Dissabte 6. DRY TOOLING.
A partir de les 9:00 del matí obrirem les inscripcions al pàrquing de Caldes de Boí. Fins les 4 de la tarda “apretarem” en el nou sector equipat per a l’ocasió, tot provant els darrers models de piolets Black Diamond.
Cap a les 18:00 els seleccionats disputaran la final, a la plaça de Boí.
Despres entrega de premis i final de festa amb música en directe i DJs.

Totes les inscripcions son gratuïtes, desprès de l’entrega de premis(pernil, formatge, xoris) sempre hi haurà un sorteig de material per a tots els participants.
Esperem la vostra col•laboració per fer la festa més gran, penseu que tots podem participar i gaudir de l’ambient.

Gracies a tots els que ho feu possible:
Ajuntament de la Vall de Boi, Boi Taüll Resort, Black Diamond, Grifone, Camp Base Granollers, GRzero Barcelona, Jaime Juan esports el Pont de Suert, Bessiberri esports Barruera, Espai L’Era, embotits Casa Cunilla de Barruera, freeflocks, doctorX i FEEC.

Preguntes i inscripcions anticipades:
Roger 650771183/ Oriol 676225071/ hivernal vall de Boí al facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada