dijous, 7 de novembre de 2013

VIIé FESTIVAL HIVERNAL. VALL de BOÍ.


 Del 4 al 8 de FEBRER... torna la FESTA i l’espectacle a la Vall de Boí!!
 ES BUSCA, de nou, l’alpinista més complert;
l’home o la dona capaç d’afrontar amb talent i determinació els reptes que proposa aquest VIIé festival ribagorçà i així, arribar a la gloria del Pernil!!
Després d´haver passat el darrer hivern en blanc, no ens hem oblidat de tots els fanàtics pirinencs desitjosos de neu tova, gel i festa.
Sembla que venen temps de criança…i al peu de la lletra ens ho em pres a la Ribagorça;
El FESTIVAL HIVERNAL de la Vall de Boí aquest any ja compleix set edicions, set anys de contactes i relacions entre les valls i les gents pirinenques, i això no s’ha de deixar perdre.
La competició consta de tres proves;

El FREERIDE o descens fora pista, dins el domini esquiable de l’estació d’esquí de BOÍ TAÜLL RESORT.
La CRONOESCALADA amb  esquís de muntanya, per la Vall de Moró amb més de 1000 metres de desnivell +.
i el DRY-TOOLING, escalada amb material tècnic d’alpinisme, a Cavallers i a l’església romànica de St. Joan de   Boí.

La competició és tipus “Open” i l’únic requisit per inscriure’s és estar federat en alguna disciplina esportiva de muntanya i portar el material adequat, excepte per al FREERIDE, on les places són molt limitades i únicament per invitació.
En el nostre BLOG, festivalhivernal.blogspot.com, i en el compte de FACEBOOK, Hivernal Vall de Boí, hi trobareu les imatges i resultats d’altres edicions i la info de les darreres novetats del FESTIVAL HIVERNAL.

 Programa.
Entre el 4, 5 o 6. FREERIDE.
La prova més espectacular del festival i també la més afectada per les condicions meteorològiques. Es podrà disputar els dies 4, 5 o 6 de febrer. Triarem el dia en que la meteo i les condicions de la neu siguin més adients per tal de garantir l’espectacle i, sobretot, la seguretat dels participants. El diumenge 2 de febrer es penjarà la data definitiva al BLOG (festivalhivernal.blogspot.com) i al FACEBOOK del Festival.
A la tarda, cap a les 18.00, projectarem les imatges de totes les baixades en una pantalla gran i farem l’entrega de premis amb música en directe!
Divendres 7. CRONOESCALADA.
Enguany la Cronoescalada es disputarà com a prova popular dins el calendari de la FEEC, just el dia anterior al Campionat d’Espanya de kilòmetre vertical.
De bon matí ja estarem al pont de St. Martí, a 1km del Pla de l’Ermita en direcció a l’estació d’esquí. Les inscripcions es faran allí mateix a partir de les 8.15 h.  Ja amb les inscripcions i els controls d’ARVA fets, ens esperaran més de 1100 m de desnivell fins al cap de la Raspa Roia, a 2750 m.
Una de les novetats d’aquesta setena  edició és el nou traçat, dissenyat per gaudir del desnivell i les bones vistes que ens ofereixen tant la Vall de Moró com la carena d’accés al cap del Sello.
En finalitzar, i desprès d’unes baixades per l’estació d’esquí de BOÍ TAÜLL RESORT per a fer-nos una mica més de gana, podrem gaudir d’una costellada i de l’entrega de premis al PLA DE L’ERMITA.

 Dissabte 8. DRY-TOOLING.
A partir de les 9.00 del matí obrirem les inscripcions al pàrquing de CALDES de BOÍ.
Fins a les 16.00 apretarem en el nou sector equipat per a l’ocasió en la zona de CAVALLERS.
Cap a les 18.30, els seleccionats disputaran, ja sobre el gel, la final a la plaça de BOÍ, al costat de l’església romànica de ST. JOAN de BOÍ.
Després,  entrega de premis i final de festa on es proclamarà el nom del/a  ALPINISTA més COMPLERT, amb música en directe i diversos DJ’s.

Totes les inscripcions són gratuïtes.
Hi haurà un sorteig de material entre tots els participants.
És molt important la vostra col·laboració per continuar fent més GRAN  aquest  FESTIVAL HIVERNAL, on tothom pot  participar i gaudir del bon ambient .

 Volem agrair l’esforç de tots/es els que ho feu possible:

AJUNTAMENT de la Vall de Boí, CENTRE EXCURSINISTA de l’ALTA RIBAGORÇA, BOÍ TAÜLL RESORT, BLACK DIAMOND, GRIFONE, CAMP BASE Granollers, GRZERO Barcelona, ACNA, BESSIBERRI ESPORTS Barruera, PATRONAT de la VALL de BOÍ, EMBOTITS CASA CUNILLA Barruera, FREEFLOCKS, GUIES de TAÜLL, GUIAS de BIERGE, FEEC…

 
Més INFO i inscripcions anticipades:

Jordi 650 420 826 /
Moises 676 225 072 /
Ricard 679 106 626 /


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada